Livrare, termeni și condiții

buburuza micaCOMENZI și LIVRARE

Pentru a comanda, alegeți numărul de pliculețe dorite apoi dați click pe butonul adaugă la coș. Când terminați de comandat dați click în partea din dreapta sus a paginii pe butonul cu coșul de cumpărături și veți fi direcționați către pagina de lansare a comenzii.

Semințele de roșii sunt ambalate individual, în pliculețe sigilate. Semințele sunt expediate o dată pe săptămână, în fiecare zi de joi, pentru toate comenzile valide, lansate de pe website, primite  până în ziua precedentă, miercuri, ora 12.00, cu excepția perioadelor de sărbători.

Livrarea are loc prin Fan Courier, cu plată ramburs, la un cost fix de 15 lei, indiferent de localitate. Pentru localitațile care se află în afara ariei de acoperire a curierului livrarea se va face prin Poșta Română, costul de livrare fiind în acest caz 11 lei. Pentru alte țări costul livrării este afișat pe pagina de lansare a comenzii, după introducerea adresei exacte.
Vă rugăm să completați cu exactitate adresa de livrare, eventualele greșeli putând conduce la neonorarea comenzii lansate.

fata final a2a3

buburuza micaPĂSTRARE SEMINȚE

Semințele de roșii trebuie păstrate ambalate, într-un loc ferit de soare, căldură sau frig excesiv, umiditate, care pot afecta capacitatea de germinare a acestora.

buburuza micaCORESPONDENȚĂ

Corespondența referitoare la o comandă lansată și confirmată se desfășoară prin intermediul formularului de contact/e-mail de pe website. În câmpul subiectului vă rugăm să scrieți numărul comenzii, așa cum l-ați primit pe e-mail la confirmarea acesteia.

buburuza micaOFERTE

Veți primi pe e-mail catalogul de semințe anual Roșii de Roșii și veți fi informat despre noutățile apărute în cadrul magazinului. Dacă nu veți dori să mai primiți aceste informări vă rugăm să trimiteți prin intermendiul formularului de contact de pe website un e-mail având ca subiect “dezabonare”.
Vă mulțumim.

  • CATALOG SEMINȚE ROȘII

    Dați click AICI pentru a vedea catalogul de semințe Roșii de Roșii 2016.